Om Future Eco

Nio starka delägare inom miljöteknik, tillverkning och återvinning i Bodens kommun har gått samman i bolaget Future Eco North Sweden AB. I fokus står innovationer, hållbarhet och samverkan.

Future Eco förädlar rest- och avfallsprodukter och utvecklar tillverkningsprocesser för bolagets delägare i samverkan med andra parter i regionalt, nationellt och internationellt.

Våra långsiktiga mål är att:

• I möjligaste mån eliminera deponi
• Effektivisera och därmed minimiera förbränning
• Fokusera på att utveckla nya produkter

Detta åstadkommer vi genom att långsiktigt verka för ökad vidareförädling av avfall, kontinuerligt utveckla nya produkter, processer och tjänster inom energilösningar och nyttiggörande av avfall samt samarbeta inom och mellan privata och offentliga verksamheter, nationellt och internationellt. Grunden i arbetet är aktieägarnas verksamheter och tanken att fler ska kunna tjäna pengar på avfall.


Levande entreprenörskap

Vår filosofi är att människor och idéer växer som bäst med frihet under ansvar. Future Eco drivs av ett levande entreprenörskap och delägare som verkar inom en mängd olika framtidsbranscher. Future Eco är den gemensamma plattformen som öppnar dörrar, anger väg, ger stöd och guidning. Vi tar också fighterna då det behövs, och lyssnar in omvärldens svängningar och önskemål.Nyheter

1 mar 2016
Future Eco kompletterar sin ägargrupp och går från sju till nio starka delägare. Frebelt ny...
2 dec 2014
Nyhetsmaterial för fri publicering: I Boden invigdes den 2 december en demoanläggning som öppnar...
19 nov 2014
Den 2 december invigs vår demonstrationsanläggning för utveckling och tester av olika...